• Giraffeweg 6
    1338 EG Almere
  • 036 - 5383020
    036 - 5377551
  • Contact

Op zoek naar de beste bevochtigers voor uw bedrijf of instelling? HygroTemp heeft de beste bevochtigers om de bevochtiging van uw bedrijf op een hoogwaardige manier te beheersen. Bevochtigers van HygroTemp zijn zeer stabiel en vergen weinig onderhoud. Zo kunt u zonder zorgen uw materiaal opslaan of de ideale werkatmosfeer creƫren.

HygroTemp, de specialist
HygroTemp is de specialist in bevochtiging en warmwaterbereiding. Naast het leveren van uitstekende systemen verzorgen wij ook seminars in samenwerking met Armstrong. Hier worden kennis en ervaring gedeeld zodat onze producten nog beter aansluiten op de praktijk. Wij blijven constant innoveren voor de beste bevochtiging.

Bespaar energie, tijd en geld
Met goede bevochtigers bespaart u al snel veel energie, tijd en geld. Door samen met u na te denken over de verschillende mogelijkheden komt de optimale oplossing op tafel. Met onze kennis en ervaring worden de bevochtigers voor uw bedrijf altijd goed gekozen. Kies daarom voor HygroTemp:

  • Optimale bevochtiging
  • Stabiel en energiezuinig
  • Veel kennis en ervaring

Meer informatie over onze systemen?
Wilt u meer informatie over onze over bevochtiging of onze andere systemen zoals adiabatische luchtbevochtigers, luchtconditionering of warmwaterbereiding? Neem dan snel contact met ons op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wij geven u zo snel mogelijk antwoord op al uw vragen.

U kunt ook informeren naar

Bevochtigers