• Giraffeweg 6
    1338 EG Almere
  • 036 - 5383020
    036 - 5377551
  • Contact

Is lucht bevochtigen in uw bedrijf noodzakelijk voor een beter klimaat in bijvoorbeeld uw opslagruimte? Met HygroTemp is lucht bevochtigen eenvoudig en op en stabiele manier te realiseren. Met onze jarenlange kennis en brede ervaring kunt u de lucht bevochtigen met een zeer nauwkeurige regeling.

HygroTemp voor een beter klimaat
Wij hebben jarenlange ervaring met luchtvochtigheid. Door lucht te bevochtigen is er een optimaal klimaat te bereiken voor de opslag en verwerking van uiteenlopende producten. Onze professionals ontwerpen en installeren geavanceerde systemen om de lucht te bevochtigen en op een goede vochtigheid te houden.

Een optimaal klimaat
Bereik snel en eenvoudig het optimale klimaat door lucht te bevochtigen met een van de systemen van HygroTemp. Omdat wij onze systemen speciaal op uw situatie ontwerpen, zorgen onze systemen voor een stabiele luchtvochtigheid op een energiezuinige manier. Zo bespaart u tijd, energie en veel geld. Daarom kiest u voor HygroTemp:

  • Lucht bevochtigen op een energiezuinige manier
  • Specialist in bevochtigen en condensaatafvoer
  • Oplossing toegespitst op uw situatie

Informatie aanvragen
Wilt u meer weten over de mogelijkheden om de lucht te bevochtigen binnen uw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de beste oplossing. Vul het contactformulier in of e-mail ons op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

U kunt ook informeren naar

Lucht bevochtigen