• Giraffeweg 6
    1338 EG Almere
  • 036 - 5383020
    036 - 5377551
  • Contact

Op zoek naar de optimale vochtigheidsgraad voor uw bedrijf, instelling of producten? HygroTemp levert de beste installaties om de vochtigheidsgraad binnen uw bedrijf of instelling op een hoogwaardige en professionele manier te beheersen. Onze systemen voor bevochtiging zijn zeer stabiel en vergen zeer weinig onderhoud. Zo kunt u zonder zorgen al uw materiaal opslaan en/of een ideale werkatmosfeer creëren.

HygroTemp, een gerenommeerde specialist in bevochtiging
HygroTemp is dé specialist in bevochtiging en warmwaterbereiding.
Naast het leveren van systemen voor de beheersing van de juiste vochtigheidsgraad verzorgen wij in samenwerking met Armstrong ook seminars. Hier wordt kennis en ervaring gedeeld zodat onze producten nog beter aansluiten op de praktijk maar vooral uw wensen. HygroTemp blijft constant innoveren voor de beste vochtigheidsgraad.

Energie, tijd en geld besparen?
Met een goede vochtigheidsgraad bespaart u al snel veel energie, tijd en geld. Door samen met u na te denken over de verschillende mogelijkheden bieden wij u de optimale oplossing. Met onze kennis en ervaren engineers wordt de vochtigheidsgraad binnen uw bedrijf altijd goed geregeld. Kies daarom voor HygroTemp:

  • Een optimale vochtigheidsgraad
  • Stabiele en energiezuinige installaties
  • Jarenlange ervaring en kennis

Meer informatie
Wilt u meer informatie over onze systemen voor het regelen van de vochtigheidsgraad zoals adiabatische luchtbevochtigers, luchtconditionering of warmwaterbereiding? Neem dan snel contact met ons op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wij geven u zo snel mogelijk antwoord op al uw vragen.

U kunt ook informeren naar:

Vochtigheidsgraad