• Giraffeweg 6
    1338 EG Almere
  • 036 - 5383020
    036 - 5377551
  • Contact

Bent u op zoek naar een systeem voor uw warmwaterbereiding? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn experts op het gebied van warmwaterbereiding. Ons systeem zorgt voor een efficiënte warmwaterbereiding met hoog rendement en leveren grote hoeveelheden op gewenste temperatuur, zónder kostbare opslag.

Over HygroTemp B.V.
HygroTemp B.V. is een vooraanstaand leverancier van producten voor warmwaterbereiding en luchtbevochtiging. Ons team van specialisten kijkt samen met u naar de beste oplossing in uw situatie, of het nu gaat om een recirculatienet, complexe douche-installatie of andere warmwatervoorzieningen. Met onze kennis en ervaring helpen wij u graag verder.

Zoveel warm water als u maar wilt
Onze warmwaterbereiding zorgt ervoor dat u op elk moment water van de gewenste temperatuur kunt krijgen, om het even welke hoeveelheid. Met onze producten voor warmwaterbereiding heeft u dus geen grote opslag van warm water meer nodig. Dit bespaart veel geld en ruimte.

  • Hoog rendement warmwaterbereiding
  • Kostenbesparend
  • Voor elke gewenste hoeveelheid warm water

Wilt u meer weten?
Als u meer wilt weten over deze efficiënte manier van warmwaterbereiding, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

U kunt ook informeren naar

 

Warmwaterbereiding