• Giraffeweg 6
    1338 EG Almere
  • 036 - 5383020
    036 - 5377551
  • Contact
RTH

De ElectroVap RTH elektrische weerstand bevochtiger van Devatec. Een weerstand bevochtiger in een revolutionaire uitvoering waardoor onderhoudstijd en onderhoudskosten slechts een fractie zullen zijn van wat u gewend bent met andere systemen. Stoomproductie 5 tot 104 kg/h. Zelfreinigende INCOLOY verwarmingselementen. Geschikt voor elk type water zoals leiding-, onthard- of omgekeerd osmose water. Simpele en eenduidige gebruikers interface. Eenvoudige, robuuste techniek en behuizing. Middels het doorkoppelen van systemen kan tot 560 kg stoom per uur worden geleverd.

B544400.312.f01

 

RTH-LC

De RTH "LC" oftewel "low-capacity" is de Benjamin van de RTH familie. Klein, efficiënt en goedkoop. Net als de rest van de familie is de RTH LC uitgerust met zelfreinigende INCOLOY verwarmingselementen en een RVS tank. Deze is echter niet kantelbaar maar kan eenvoudig worden uitgenomen voor onderhoud. Leverbaar in diverse uitvoeringen tot 30 kg/h. Geschikt voor elk type water zoals leiding-, onthard-, of omgekeerd osmose water. Voor nadere informatie kunt u de hieronder staande documenten raadplegen.

B544400.312.f01

armstrong serie HC6000

Armstrong serie HC-6000 elektrische bevochtiger met revolutionaire “ionic bed” technologie. Werkt d.m.v. weerstands elementen en verkrijgbaar voor capaciteiten van 4 tot 130 kg/h voor een enkele unit.

Blowerpack

Blowerpack is een ventilatorpakket dat geschikt is voor alle elektrische bevochtigers van Devatec (CMC - ELMC - RTH - RTH-LC). Blowerpack zorgt voor een goede stoomverdeling waar een luchtbehandelingskanaal niet aanwezig is.

 

EHF3

Armstrong heeft een ventilatorpakket voor de Humidiclean HC-6000 bevochtigers. Het Armstrong ventilatorpakket zorgt voor een stoomverdeling waar een luchtbehandelingskanaal niet aanwezig is.