• Giraffeweg 6
    1338 EG Almere
  • 036 - 5383020
    036 - 5377551
  • Contact
Verwarmde buis

De met stoom verwarmde spreidingbuizen van Armstrong zijn zodanig ontworpen dat absoluut droge stoom het kanaal wordt ingeblazen waardoor “natte” kasten worden voorkomen en een optimale vochtopname wordt verwezenlijkt binnen een kort mengtraject. Door de speciale constructie van de serie 9000 en 1000 bevochtigers alsmede de verwarmde spreidingbuis kunnen wij de berekende mengtrajecten garanderen. De afmeting en het aantal spreidingbuizen zijn afhankelijk van het beschikbare mengtraject en de afmetingen van de luchtbehandelingskasten.

Rampes vapeur

Voor situaties waar het mengtraject minder kritisch is en waar bijvoorbeeld alleen atmosferische stoom beschikbaar is (b.v. bij elektrische bevochtigers) heeft HygroTemp B.V. meerdere types spreidingbuizen in het programma. Voor verdere informatie over de onverwarmde spreidingbuizen zie de technische documentatie van de ELMC, CMC en Humidiclean electrische bevochtigers.

Humidipack

Armstrong maatwerk stoom verdeelsystemen. Deze worden toegepast als een zeer kort mengtraject stoom-lucht noodzakelijk is of indien er moet worden bevochtigd onder relatief moeilijke omstandigheden (een lage luchttemperatuur of een hoge luchtsnelheid).

ManiPack

De Armstrong manipack is een voorgeassembleerde manifold met stoom verwarmde spreidingsbuizen, speciaal ontworpen voor de serie 9000 en 1000 stoomluchtbevochtigers. De manipack is volledig vervaardigd uit roestvrij staal en is zodoende in combinatie met de 1000 serie stoomluchtbevochtigers geschikt voor gedemineraliseerd water.