• Giraffeweg 6
    1338 EG Almere
  • 036 - 5383020
    036 - 5377551
  • Contact
Evapack

 

De Evapack® is slim, gemakkelijk toegankelijk, klein en eenvoudig. Zo heeft deze bevochtiger de kleinste inbouwmaat en voorkomen de in seconden uitwisselbare cassettes met high-tech onbrandbare glasvezelmatten het ontstaan van biofouling en dientengevolge nare geuren. Dus veilig, fris en winst op onderhoud.

Ook zorgt de Evapck® door een vernuftige regelaar voor minder water- en stroomverbruik. Een Green Deal dus die een belangrijk steentje bijdraagt aan een duurzaam gebouw. 

In bepaalde toepassingen kan dit product een aantrekkelijk fiscaal voordeel opleveren (zie onderstaand document EIA)

HydroSens

De Airtec HydroSens is een zelfregelende hogedrukbevochtiger welke voorzien is van een bedienpaneel. De unit is voorzien van een hoogwaardige frequentiegeregelde keramische Speck hoge druk pomp. De unit is geschikt voor capaciteiten van 4 - 1200 l/h.
Als enige bevochtiger in de markt wordt deze bevochtiger geleverd met een HACCP ISO22000 certificaat. Dit certificaat wordt in de voedselverwerkende industrie veelvuldig gevraagd en omvat strenge eisen m.b.t. veiligheid en gezondheid. Voor een juiste verspreiding van het vocht kan deze unit gecombineerd worden met de Airtec SmartSens, HydroJet, HydroTrio, HydroOne of Nozzle lijnen.

In bepaalde toepassingen kan dit product een aantrekkelijk fiscaal voordeel opleveren (zie onderstaand document, EIA)

AIR 25954 Airtech-produkter-27 1 f KLEIN

De Airtec Hydrojet is ontworpen voor het bevochtigen / koelen van grote ruimten met plafonds hoger dan 4 meter.
De unit is geschikt voor capaciteiten van 24/32 l/h en is voorzien van een ventilator met een capaciteit van 1850 m3/h. De unit kan gevoed worden door een Airtec EasyLine of HydroLine hoge drukpomp unit.

AIR 25954 Airtech-produkter-40 f KLEIN

De Airtec HydroTrio is ontworpen voor het bevochtigen / koelen van ruimten met een plafond hoger dan 3 meter. De brede en lange worp zorgt voor een optimale verdeling. Deze unit is geschikt voor wandmontage.
De unit heeft een capaciteit van 12 l/h en is voorzien van een ventilator met een capaciteit van 645 m3/h. De unit kan gevoed worden door een Airtec EasyLine of HydroLine hoge drukpomp unit.

AIR 25954 Airtech-produkter-33 f KLEIN

De Airtec HydroOne is ontworpen voor het bevochtigen / koelen van ruimten met een plafond lager dan 2,5 meter. De unit is voorzien van een zeer stille ventilator wat hem zeer geschikt maakt voor toepassing in kantoren, laboratoria, reproruimten etc. 
De unit heeft een capaciteit van 4 l/h en is voorzien van een ventilator met een capaciteit van 164 m3/h. De unit kan gevoed worden door een Airtec EasyLine of HydroLine hoge drukpomp unit.

AIR 25954 Airtech-produkter-75 r3

De Airtec Nozzlelijn is ontworpen voor het bevochtigen / koelen van grote ruimten. De "sliplock" sluitingen zorgen voor een flexibele en snelle montage van de nozzles. Dit alles zonder gebruik te maken van speciaal gereedschap. Er zijn nozzles van 1 l/h tot maximaal 5,2 l/h. 
De nozzles kunnen in onafhankelijk van elkaar werkende nozzlelijnen gevoed worden door een Airtec EasyLine of HydroLine hoge drukpomp unit.

Smart Sens

De Airtec SmartSens digitale sensor wordt gebruikt voor een betrouwbare regeling in combinatie met de HydroLine en Easyline regelunit.

BUS

Het BUS ultrasonic nozzle systeem gebruikt perslucht om water te verstuiven en een stroom microscopisch kleine waterdeeltjes te creëren die eruit ziet als nevel. Het water wordt met hoge snelheid tegen een z.g. “resonator” aangeblazen welke daardoor in hoogfrequente trilling wordt gebracht. Hierdoor vallen de waterdeeltjes nog verder in een mist uiteen ( 1- 1,5 µm) en worden zeer snel in de luchtstrooom opgenomen. Dit systeem is zeer geschikt voor toepassing in luchtbehandelingskasten of luchtkanalen. De regeling kan eventueel uitgebreid worden met het Devatec regelpaneel.

 

BV

Het BV venturi nozzle systeem maakt gebruik van perslucht om de waterstroom te vernevelen waardoor het water gemakkelijk door de lucht wordt opgenomen. Doordat de perslucht door de nozzle venturi gaat ontstaat een vacuüm waardoor water uit een reservoir wordt aangezogen. De nozzle is voorzien van een zelfreinigend systeem waardoor slechts minimaal onderhoud nodig is. Dit systeem is speciaal bedoeld voor toepassing in de "vrije" ruimte en zeer geschikt voor produktie- en (koude)opslagruimtes. De regeling kan eventueel uitgebreid worden met het Devatec regelpaneel.

AC4

De Devatec AC4 centrifugaalbevochtiger vernevelt water tot een zeer fijne mist welke onmiddellijk in de lucht wordt opgenomen. Hierdoor kan de lucht gelijktijdig worden bevochtigd en gekoeld. De AC4 kan worden neergezet of opgehangen en bevochtigt tot ca. 150 m2. Ideaal voor toepassing in o.a. magazijnen, koude opslagruimtes, werkplaatsen etc...

De THR (Temperature and Humidity Regulator) is het perfecte apparaat om de klimaat condities in uw ruimte te beheersen. Hij biedt een aan/uit regeling van de vochtigheid of de temperatuur. Hierbij kan zowel de bovengrens als de ondergrens worden ingesteld. Met eenvoudige programmering, robuuste constructie en breed scala aan toepassingen is de THR volledig modulair voor alle eisen. De installatie van de THR is erg makkelijk: steek de THR in een 230V / 50Hz stopcontact en de stekker van het apparaat dat geregeld dient te worden in de THR. De voeler is voorzien van een 4,5 meter lange aansluitkabel. Nauwkeurigheid: ± 0,1 ºC / ±1% RV